fbpx
 

"The fears we don’t face become our limits."

Stel je eens voor wat er allemaal mogelijk zou zijn in je leven als je je niet liet tegenhouden door angst? Dat je kunt handelen vanuit vertrouwen ook al voelt een situatie eng of oncomfortabel? Tot wat je in staat zou zijn op persoonlijk of zakelijk vlak als je je niet meer laat tegenhouden?

Ik weet hoe het voelt!

Jaren lang liet ik me tegenhouden om écht te genieten in mijn leven omdat ik leed aan een angststoornis en veel last had van paniekaanvallen. Veel te veel bezig met mogelijk gevaar in plaats van leven in het NU en het vertrouwen op mijn eigen kunnen. Ik heb geleerd om me los te maken van angst, patronen te doorbreken en mijn overtuigingen om te buigen. En ik leer je graag hoe ik dat gedaan heb.

Persoonlijk transformatie traject

  • Gratis intake
  • 3 maanden intensieve 1 op 1 coaching
  • 12 live sessies
  • Support via WhatsApp
  • Lidmaatschap besloten Facebook groep