fbpx
 

Wees de verandering die je wilt zien in de wereld.

Kies jij voor die win-win situatie? Waarin jij doet wat je écht leuk vindt, waar je écht goed in bent en waar je écht gelukkig van wordt?
En waarbij de cliënt kwaliteit ervaart? Van een gespecialiseerde professional?
Waarbij er bijzonder veel waarde geboden wordt?

  • Jouw ambitie kent geen grenzen
    • Persoonlijke en zakelijke ontwikkeling gaan voor jou hand in hand
    • Je bent toe aan een volgend level
    • Nog meer knallen met je onderneming in de zorg

Pro ProgrammaKen je dat? Je brandt van de ideeën, je wilt je blijven ontwikkelen, je zoekt graag de uitdaging op, je kijkt liever naar mogelijkheden dan naar belemmeringen. Je bent in staat je ‘’fouten’’te transformeren naar reflectiepunten en voelt dat je nóg meer bij te dragen hebt in de zorg.

Je bent ondernemer geworden omdat je vindt dat het anders kan. Omdat je wilt bijdragen in kwaliteit. Omdat je wéét dat de zorg dit nodig heeft. En jij ook. Maar durf je ook groots te dromen?
En áls je dan bijdraagt aan zorgverlening waar jij voor staat, zorg je dan ook goed voor jezelf?
Kun je dan ook ondernemen vanuit rust en vrijheid? Of wordt je toch beperkt door werkdruk, overtuigende belemmeringen? Of financiële zorgen?
Transformatie op maat:

Het Pro programma is een coachtraject op maat. Voor de gedreven zorgondernemer die méér uit zijn/haar onderneming wilt halen. Die zich niet langer wil laten belemmeren door doemdenken of door niet-helpende gedachten. Ik help je bij het zien en creëren van mogelijkheden binnen jouw zorgonderneming of praktijk. Waardoor je dat volgende niveau kunt gaan bereiken.

Voor mij is een ideale klant: de ambitieuze zorgverlener die begrijpt dat ze met haar onderneming een aandeel heeft in kwaliteit van zorg.
De ondernemer die fouten durft te maken en zich geen slachtoffer maakt van de omstandigheden.
Iemand die om feedback durft te vragen en open staat voor verandering en groei.
Herken jij je hierin? Dan kom ik graag met je in contact!
Dit is een afgestemd programma. Dat betekent maatwerk. Leg me je uitdagingen voor en ik kijk graag wat er samen mogelijk is. Kosten v.a. €500,- Plan via onderstaande button een gratis advies gesprek om te kijken of er een wederzijdse match is of mail naar contact@stephaniehoukes.nl